al contingut a la navegació Informació de contacte

Festa de Sant Jordi i el Drac

Espectacle de la Llegenda de Sant Jordi, el Drac i la Princesa que té lloc cada any durant el mes d'abril. [Nova entrada pendent de revisió, a la web anterior no hi era]

L'espectacle i festa de la Llegenda de Sant Jordi, el Drac i la Princesa va néixer l'any 2006 i ha continuat de forma ininterrompuda cada any durant el mes d'abril, al cap de setmana més proper a Sant Jordi.

Malauradament, aquest any 2020 la Festa ha estat suspesa com a mesura sanitària per a la prevenció de l'extensió de la COVID19.

Durant un cap de setmana tot el poble de Puigverd de Lleida retorna al seu passat medieval i els carrers s'emplenen de balls, lluites i activitats de mercat. El moment culminant és quan el drac, els fills del drac i els seus guerrers rapten a la princesa i el poble busca un heroi o heroïna que els salvi dels genets de l'Apocalipsi.

El desenllaç de la història mai es clar, però qui sempre guanya és el treball i el compromís de tots els veïns i les veïnes amb la seva comunitat. Aquí podeu veure imatges del bullici al poble.

L'Associació Sant Jordi i el Drac i tot el poble us convidem a venir a Puigverd, conegueu a la seva gent i ens ajudem a lluitar contra el malvat drac i els seus guerrers.

Fins aviat.

Per a veure imatges i els programes d'edicions anteriors entreu a la web de l'Associació que gestiona la Festa.

NOTA: aquest any 2020, no tindrà lloc com a mesura per a prevenir l'expansió i contagis del COVID19.

sant jordi foto.png