al contingut a la navegació Informació de contacte

El municipi en xifres

Puigverd de Lleida és un municipi de la comarca del Segrià, situat a la Vall de la Femosa i a 12km de la ciutat de Lleida. La població és distribueix entre un únic centre urbà i diverses urbanitzacions amb habitatges de primera i segona residència.

El municipi compta amb els serveis públics de l'escola, llar d'infants, consultori mèdic, biblioteca, llar de jubilats, pistes esportives, camp de futbol i piscines municipals. Té cobertura de banda ampla i parades de transport públic.

En l'àmbit de serveis i empreses compta amb dues oficines bancàries, tres bar-restaurants, dos comerços d'alimentació i altres productes, tres perruqueries, serveis d'estètica, fusteries, constructors, gestories, assegurances, tallers mecànics i empreses industrials (agroalimentàries i de transport ferroviari). [Nota: pendent de revisió]

Dades IDESCAT :

 - Superfície del terme municipal: 12,51 km quadrats.

- Població: 1.355 habitants

- Altitud sobre el nivell del mar: 219 metres. La placa informativa va ser robada de l'estació del ferrocarril.

- Comunicacions: accés a les principals línies de ferrocarril i els eixos viaris del país que garanteixen arribar en menys d'1,5 - 2 hores a Barcelona, al Pirineu i a la costa mediterrània.

- Telecomunicacions: hi ha cobertura d'internet i telefonia mòbil a tot el terme municipal. En aquests moments s'està instal·lant la fibra òptica (2020). Més informació aquí.

- Localització d'acord amb la longitud i la latitud

Longitud: 0,734728 graus

Latitud:41,544831 graus

- Transport públic

Estació de ferrocarril (Línia Lleida - Tarragona - Barcelona). Horaris aquí.

Parades d'autobús (Àrea de Lleida - ATM). Horaris aquí.

Autoritat Territorial de Mobilitat. Informació aquí.

Mou-te per Catalunya i el món amb transport públic i privat. Prem aquí.

web foto terme.jpg

Document Actions