al contingut a la navegació Informació de contacte

La vacunació contra la COVID-19 en marxa a Puigverd

Administrades les primeres vacunes als majors de 80 anys

DISSABTE 20 FEBRER 2021

Iniciada la campanya de vacunació contra la COVID-19 a les persones majors de 80 anys del nostre poble.

Aquest divendres 19 de febrer,  a Puigverd ja ha començat la vacunació de les persones majors de 80 anys, el nostre veí més vell, el Jaume Solé de 107 anys, ja ha rebut de bon matí la primera de les dues dosis, sense efectes secundaris. Al Jaume l'han seguit i el seguiran totes les veïnes i veïns d'acord amb l'arribada de les dosis de les vacunes autoritzades.

El tàndem de vacunació format per la nostra infermera, la Natàlia, i el nostre metge, el Manolo, són un exemple de compromís i bona feina dels empleats públics en temps de crisi. A més a més de les vacunes, també porten l'equipament necessari per poder afrontar qualsevol situació mèdica inesperada, tal i com podeu observar a la fotografia.

Tal i com va dir el nostre metge a la videoconferència de la Marató, la vacunació massiva és l’única eina disponible per a combatre i començar a posar fi a les greus conseqüències socials i econòmiques que ha generat la COVID-19 des de fa 1 any.

La injecció de la primera dosi de la vacuna segueix el calendari de vacunació, que va començar amb les dues dosis als professionals sanitaris i a les persones internes a les residències per a la gent gran, entre aquestes hi ha “El Pati” de Puigverd.

Recordeu: sigueu responsables, no malgasteu el temps, si no eviteu els contagis no hi ha vacuna que aturi la pandèmia: mascareta + distància + neteja.

La Natàlia i el Manolo posant la vacuna al Jaume Solé, la ràpida reacció dels professionals per l'arribada de la vacuna havia fet que no li donessin temps ni per aixecar-se del llit.

El Manolo i la Natàlia durant la preparació de les dosis.