al contingut a la navegació Informació de contacte

Pròrroga de la prohibició de les trobades de més de 10 persones

Crida a la responsabilitat dels puigverdins i les puigverdines

DIJOUS 17 SETEMBRE 2020

L'Ajuntament fa una crida al civisme dels puigverdins i puigverdines i respectar les mesures i restriccions per evitar els contagis de la Covid-19, cal responsabilitat per salvar vides.

La Generalitat de Catalunya ha prorrogat fins al 26 de setembre la prohibició de les reunions o trobades de més de 10 persones a l'àmbit privat i públic. Hi ha activitats excloses per aquestes restriccions, que podeu consultar a l'enllaç següent: covid19-prohibició de trobades. La normativa vigent contempla sancions en cas d’incompliments.

Des de l'Ajuntament es commina als veïns i les veïnes a evitar la repetició de les trobades de més de 10 persones que han tingut lloc als recintes municipals i a l’espai públic en les darreres setmanes, en el cas que incompleixin la normativa de la Generalitat de Catalunya.

L’Ajuntament recorda que cal sol·licitar una autorització per utilitzar l’espai de pícnic i focs de les piscines per a trobades, celebracions, aniversaris, festes, etc.. Si la sol·licitud és denegada, la trobada no es pot dur a terme. Podeu fer la sol·licitud online o presencialment.

I - Enllaç a les restriccions aprovades per la Generalitat de Catalunya a les trobades: https://web.gencat.cat/ca/actualitat/detall/Prohibides-les-trobades-de-mes-de-10-persones

II - Enllaç a les mesures sanitàries i ajuts econòmics de les administracions públiques per pal·liar els efectes de la Covid-19:

http://puigverdlleida.ddl.net/coronavirus