al contingut a la navegació Informació de contacte

Ple absolut al tret de sortida del festival Viliams Culture

El concert de Suu, el primer retrobament multitudinari dels veïns i veïnes de Puigverd des del mes de març

DILLUNS 24 AGOST 2020

Més de 200 persones van assistir al concert de Suu del dissabte 22 d’agost, que va donar el tret de sortida al festival Viliams Culture sota el lema “la cultura és segura”, a Instagram i a la web podeu trobar-hi tota la informació. La nit del dissabte va estar plena d’emocions, era el primer gran retrobament de la gent de Puigverd després del llarg confinament i l’absència d’actes multitudinaris arrel de la Covid19.

L'actuació musical va tenir lloc a l’esplanada de la Llar Social, a l'espai que ocuparà la nova plaça multifuncional annexa al nou Centre Cívic que s’ubicarà a l’actual Llar Social, tots dos equipaments estan inclosos a la línia de subvencions del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (enllaç a la notícia del projecte) d’aquest mandat 2019-2023.

La Viliams Culture és la programació cultural dels mesos d’agost i setembre que substitueix a la Festa Major de juliol, que es va  cancel·lar per l’alta afectació de la Covid19 al Segrià. Unes activitats que aspiren a aconseguir el mateix esperit de la festa major del nostre poble, la cultura com a espai de trobada per a compartir experiències i records entre els propis veïns i veïnes del poble i d’aquelles persones que estimen Puigverd de Lleida. Tal i com ha estat recollit a Segre.

El nom del festival és un homenatge als pagesos i a les pageses del poble. La paraula “Viliams” és la pronunciació local de la pera “Williams”, que es collia aquest mes, i s’ha escollit per dos motius: és una fruita molt característica de les Terres de Ponent i també una forma més de recolzar la feina dels pagesos i les pageses que aquest any han d’afrontar una campanya de la fruita molt difícil per l’amenaça constant dels contagis de la Covid19.

La propera actuació és la de Cesk Freixas, que tindrà lloc el diumenge 30 d’agost. Per aconseguir les entrades estigueu atents a l'agenda de la web i a Instagram.

 

 

Galeria d'imatges