al contingut a la navegació Informació de contacte

Nou parc infantil a les piscines

Ampliació dels jocs per als nens i nenes a les zones lúdiques del poble

DIUMENGE 04 JULIOL 2021

L'Ajuntament ha instal·lat un nou parc infantil al recinte de les piscines que amplia la zona de jocs i activitats infantils que hi ha al casc urbà del poble.

Aquesta instal·lació s'ha ubicat en un espai de la zona de pícnic que permet mitigar els efectes negatius de la climatologia de la Plana de Lleida, amb estius de temperatures altes i moltes hores amb llum solar i hiverns freds i amb poques hores de sol, tal i com es pot apreciar a les imatges.

Una actuació més en el marc de la reforma dels espais de lleure de la zona esportiva de les piscines i el camp de futbol, que va iniciar-se l'any 2020 i que ha estat alentida per les restriccions per la pandèmia de la COVID-19.

En el mateix espai es duran a terme els tractaments sobre els arbres, que  s'executaran d'acord amb l'informe tècnic encarregat per l'Ajuntament, el qual va ser acceptat íntegrament per la Plataforma ciutadana que es va crear l'any 2020 davant les accions municipals previstes.

En aquests moments el poble ofereix tres parcs infantils distribuïts entre la Plaça Major, la zona escolar i el recinte de les piscines-camp de futbol.