al contingut a la navegació Informació de contacte

Millores a l'aigua potable i a la seguretat dels vianants

Obres executades als carrers Lleida, Les Eres i Borges Blanques

DIMARTS 15 SETEMBRE 2020

La Covid19 va alterar el calendari de les actuacions previstes de millora dels serveis d'aigua potable i del ferm de les voreres a diferents carrers del poble, però ja han estat executades.

Les obres del canvi de les canonades d’aigua potable al carrer Lleida han finalitzat amb la millora de les voreres, que tindran un pendent constant de 2 graus respecte al vial per evacuar l’aigua de pluja i de neteja cap els embornals, i dels accessos als garatges particulars. Aquesta actuació garantirà una reducció de les pèrdues d’aigua potable i l’eliminació de canonades d’amiant.

També s’han executat les obres de la nova vorera al tram final del carrer Les Eres, que inclouen canonades de serveis. Aquesta intervenció també suposa una millora en la seguretat dels vianants al voltant de les piscines i a una entrada al poble, des de les partides de la Gravera i la Coma, que registra un elevat volum de trànsit de vehicles privats i agrícoles.

Al carrer Borges Blanques  s'ha millorat la xarxa d'aigua potable aprofitant les obres que s'estan duent a terme a habitatges particulars.

Carrer Les Eres

Carrer Les Eres

Carrer Les Eres

Carrer Lleida

Carrer Lleida

Carrer Lleida

Carrer Borges Blanques