al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament al front comú de 10 pobles contra els microtalls d'Endesa

L'Ajuntament demana solucions a ENDESA pels perjudicis econòmics i socials causats pels talls de llum

Reunió d'ajuntaments. Foto: Som Garrigues.
Reunió d'ajuntaments. Foto: Som Garrigues.

DIVENDRES 28 FEBRER 2020

L'equip de govern de l'Ajuntament desprès de denunciar reiteradament els talls de llum continuats que afecten als veïns i veïnes, a les instal·lacions municipals i a les empreses del poble ha acordat sumar-se a un front comú de pobles afectats de les Garrigues i del Segrià.

La persistència en el temps, i l'absència de solucions, dels microtalls comporta problemes als equips informàtics i de producció dels professionals, comerços, serveis i les empreses, fet que impedeix el normal funcionament de l'activitat econòmica, i a aquests perjudicats cal sumar-hi els desperfectes als electrodomèstics i a les disrupcions a la vida quotidiana de les persones.

El 2n. tinent d'alcalde, Jordi Andrès, ha participat a la primera reunió dels 10 ajuntaments afectats que ha tingut lloc al Soleràs. Aquest front comú agrupa a ajuntaments de les Garrigues i el Segrià: Castelldans, Bellaguarda, el Soleràs, els Torms, Juncosa, l'Albagés, Granyena, la Granadella, Artesa i Puigverd de Lleida. La reunió ha tingut lloc el dijous 27 de febrer.

L'alcaldessa de Puigverd ja va denunciar aquesta situació als micròfons de Radio Lleida SER Catalunya, el passat mes de gener, i també va reclamar que Endesa millori de forma urgent la xarxa elèctrica i garanteixi el subministrament elèctric.