al contingut a la navegació Informació de contacte

L'espectacle Amics posa el punt i seguit al festival Viliams Culture

La Placeta s'omple d'energia i sentiments

DIMARTS 15 SETEMBRE 2020

El viatge en el temps a través de la veu i la música de Carla Barroso i Dafnis Balduz va fer les delícies dels assistents a l'espectacle Amics, que tancava el programa de la primera edició del festival Viliams Culture. Una vegada més, la Plaça Catalunya es va tornar a convertir en un magnífic i acollidor escenari a l'aire lliure el diumenge al vespre. 

L'activitat cultural va donar vida als carrers i places del poble, fet que evidencia que la cultura és una eina essencial per garantir la qualitat de vida dels puigverdins i les puigverdines i, posant de manifest que viure en un poble no ha d'impedir que la ciutadania pugui gaudir i escollir d'entre la diversitat d'activitats i d'estils musicals i teatrals. 

La programació de la primera edició del Viliams Culture ha injectat energia i ànims en el temps de la Covid-19 i ha estat el primer graó per crear una programació cultural intergeneracional estable.

+ Reserva les teves entrades per a l'espectacle familiar Disco per Xics del diumenge 20 de setembre a l'enllaç: Disc per Xics 20 de setembre

Inici de l'actuació

Sota les estrelles

Acte de clausura de la 1a edició del Viliams Culture

Galeria d'imatges