al contingut a la navegació Informació de contacte

L’escola a punt per l'arrencada del curs 2020/21

Actuació municipal per garantir la salut dels alumnes i mestres i el dret a l'educació

DIMECRES 09 SETEMBRE 2020

Els patis i l’interior de l’Escola Sant Jordi ja estan preparats per acollir als 93 nens i nenes i als 13 mestres que començaran el nou curs el dilluns 14 de setembre, que estarà marcat per la Covid 19.

Les actuacions dutes a terme per l’Ajuntament, per un import aproximat de 18.000€, tenen per objectiu garantir la salut dels alumnes i mestres i millorar els espais educatius i les instal·lacions tècniques.

En l’àmbit de la salut l’Ajuntament ha realitzat treballs de desinfecció general i una neteja a fons de les aules, despatxos, menjador, lavabos, magatzem i passadissos, i en l'apartat de les obres de millora executades cal destacar les següents:

- Repintar els espais interiors, tant de les classes i dels despatxos com del magatzem, els passadissos i el menjador.

- Treballs de fusteria per arreglar persianes i portes.

- Millorar les instal·lacions tècniques amb la reparació de desaigües, la revisió i el canvi d’aixetes i fer més eficient i segur el sistema de calefacció.

- Instal·lació d’un tendal a la façana oest i una actuació específica al paviment del “pati dels petits” (el que toca a la carretera).

- Millora de la seguretat del trànsit davant de l'escola amb noves senyals de circulació.

Totes aquestes millores de l’escola han de garantir als nostres mestres i als nostres infants que puguin gaudir d’un entorn escolar saludable, confortable i lluminós. Un bon poble necessita tenir i cuidar una gran escola.

Despatx per al professorat

Aula

Escales i passadissos

Aula

Menjador

Tendal

Pati

Pati

Magatzem

Regulació del trànsit