al contingut a la navegació Informació de contacte

Prop de 700 participants a la 12a Cursa de la Serra de Puigverd de Lleida

DILLUNS 20 GENER 2020

La 12a Cursa de la Serra de Puigverd de Lleida, que se celebrarà el 2 de febrer en les distàncies de 6,5 i 10 km, preveu la participació d'uns 700 atletes, dels quals 400 són de la cursa, 200 de la caminada i un centenar de les curses infantils, a més de prop d’un centenar de voluntaris. Es tracta d’una activitat que es pot fer en la modalitat de cursa o caminada. Tal i com ja ha passat en les anteriors edicions la prova serà puntuable per a la Lliga Ponent, sota la organització de l’Associació Esportiva i Cultural (AEC) i la col·laboració de l’Ajuntament. 

Els i les participants optaran entre dos distàncies: els 6,5 kilòmetres de la cursa curta, molt plana i que transita pels camins propers a Puigverd, en especial per la banqueta del Canal d’Urgell; i els 10 de la cursa llarga, que ho fa a pels voltants del parc de Mas de Melons amb una pujada de 80 metres en un tram d’1,5 km, considerat el més exigent del recorregut. Tant un com l’altre permetran gaudir de les vistes de Lleida, el Prepirineu i el Pirineu. El trajecte de la cursa llarga és d’un 60% d’asfalt i la resta per camins de terra, amb sortida i arribada al camp de futbol.

L’organització torna a oferir l’oportunitat de participar en una caminada que ho farà en el sentit invers de les curses, tal i com ho ha explicat el president de l’Associació Esportiva i Cultural, Pepe Pérez. També s’organitzaran curses infantils. Segons l'alcaldessa de Puigverd, Sandra Barberà, es tracta d’una activitat en la que la població del municipi es bolca, ja sigui des del punt de vista organitzatiu, de col·laboració o de presència, tenint en compte el gran nombre de participants que hi ha edició rere edició.