al contingut a la navegació Informació de contacte

Fibra òptica per a particulars i empreses a partir del 14 d'octubre

Puigverd connectat a l'alta velocitat i la fiabilitat de la xarxa de fibra òptica

DIMECRES 30 SETEMBRE 2020

La xarxa de fibra òptica estarà operativa per als habitatges, comerços i empreses de Puigverd a partir del dia 14 d'octubre, segons han comunicat a l'Ajuntament, l'empresa  Telefónica i la proveïdora d'internet per wifi Tecnologia Lliure (antiga wifi municipal).

Aquesta infraestructura estratègica ha estat possible per l'estreta col·laboració de l'Ajuntament amb les empreses operadores a l'hora de reprendre i executar les obres de desplegament del cable al casc urbà i al terme.

Les persones interessades en aquest servei hauran de contractar la connexió directament amb les empreses de telecomunicacions que l'ofereixin. Al final de la notícia podeu trobar-hi les dades de dues operadores.

"La fibra òptica és una millora tant per als particulars com per al món de l'empresa, tant per al teletreball com per a les comunicacions amb l'administració, tant per fer-ne un ús professional com lúdic.."

La connexió a la xarxa de fibra òptica permet augmentar la velocitat, l'estabilitat i la fiabilitat de les comunicacions online en tots els seus formats i tràmits, com poden ser vídeos, imatges, dissenys industrials, documentació, projectes, música, telefonia, etc..

L'Ajuntament només fa difusió de la nova eina de comunicació, això no suposa,en cap cas, la voluntat d’influir en els consumidors per a la contractació dels serveis d’una determina empresa de telecomunicacions que operi al terme municipal de Puigverd de Lleida. Cada consumidor ha de triar per ell mateix quin servei de telefonia i d’internet li és més favorable.

Adjuntem la informació facilitada, fins ara, per dues operadores de telecomunicacions que operen al terme municipal. A mesura que s'ampliï el número d'aquestes es donarà la informació corresponent. Empreses que ofereixen serveis de fibra òptica:

 • Telefónica
  • Connexió per cable.
  • Cobertura de 492 unitats immobiliàries: habitatges, edificis d'habitatges, comerços, solars no edificats..
  • Informació: Tel. 1004 i/o a https://www.movistar.es/
 • Tecnologia Lliure
  • Connexió per wifi/wireless.
  • Els usuaris actuals tindran una ampliació automàtica de la velocitat i no elscaldrà fer cap canvi a la seva instal·lació.
  • Informació: Tel. 873451600 i/o al correu contacte@tecnologialliure.com

Obres del cablejat de fibra òptica al Riuet