al contingut a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa us felicita el Nadal en nom de tot el ple municipal

Fem esclatar il·lusions i cultivem l’esperança per aquest any 2022.

DIVENDRES 24 DESEMBRE 2021

Benvolgut veïnat de Puigverd,

Un any més, en aquests dies on retrobar-nos amb els familiars o amics és el que més desitgem, malauradament, tornen a tenir imposades restriccions per protegir-nos de la COVID-19. Però, conscients de la situació en què vivim, també m’agradaria dir-vos que oblideu aquest enyor d’unes festes que no podem celebrar com desitjaríem i que sapiguem gaudir de la nova situació.

Rellegint l’escrit de l’any passat, demanàvem que el 2021 ens portes la vacuna i així ha estat. Ens toca aferrar-nos a les coses bones i pensar que, el que avui encara ens toca viure, l’any vinent haurà millorat, com ho ha fet aquest any l’arribada de la vacuna.

No puc fer res més que agrair l’esforç individual que cadascú de vosaltres fa perquè tot vagi bé. Seguim sent responsables, ens hi va el benestar de tots nosaltres.

Sempre, les intencions són més grans del que realment la vida et deixa fer, però malgrat les adversitats seguim i seguirem treballant per millorar la qualitat de vida del nostre poble de la millor manera que sabem fer-ho.

Des de l’Ajuntament continuem vetllant pel benestar del poble i sense la intenció de fer cap resum dels projectes fets durant aquest any si que m’agradaria destacar el treball constant i penso que també valent que s’ha dut a terme per part de tots els regidors i regidores i de les comissions de treball. Sempre, les intencions són més grans del que realment la vida et deixa fer, però malgrat les adversitats seguim i seguirem treballant per millorar la qualitat de vida del nostre poble de la millor manera que sabem fer-ho.

Aquest any nou, que tot pronostica que s’iniciarà amb dificultats degut a la pandèmia, desitjaria que res us faci trontollar els vostres desitjos, que sigueu forts i malgrat haver perdut durant l’any o durant la vida persones estimades mai les oblideu, feu-les presents en el vostre dia a dia.

Fem esclatar il·lusions i cultivem l’esperança per aquest any 2022.

Bones festes!

Sandra Barberà Bosch

La vostra alcaldessa