al contingut a la navegació Informació de contacte

Els actes de la Marató TV3 a Puigverd

Dorsal solidari de totes les entitats per a concentrar els donatius

DIMARTS 15 DESEMBRE 2020

Les diferents entitats del nostre municipi conjuntament amb l'Ajuntament no volíem deixar de celebrar, un any més, els actes de la Marató.

Aconsegueix el dorsal solidari conjunt de totes les entitats, fes una donació i aconsegueix el dorsal: prem aquí o ves a la biblioteca

És per això, que tot i l'excepcionalitat de la situació que estem vivint, hem organitzat una sèrie d'activitats adaptades a la situació i a la normativa actual, sempre complint amb les mesures de la Covid-19.

 

Així doncs, us presentem les activitats organitzades que van des d'una conferència a una caminada i fins i tot a un autocine, aquestes es sumen a la venda de tires solidàries que han dut a terme conjuntament l’Associació de Dones i la Penya Barcelonista:

 

Hi podreu participar via una plataforma online (prem aquí) enviant una correu electrònic a adpoudelgel@gmail.com

 

 

  • L'AEC ha organitzat una caminada diferent. Així doncs, des del 16 de desembre al 10 de gener podreu fer pel vostre compte el recorregut proposat per l’entitat i d'aquesta manera col·laborar amb aquesta iniciativa. 

Les persones  que participin a la caminada amb dorsal solidari (Disponible a la biblioteca o online a l'Ajuntament) es poden fer una foto i enviar-la als membres de l’AEC, entre totes elles es sortejarà un pernil.

Envia la teva imatge a aec@aecpuigverd.org

 

  • Autocinema amb la pel·lícula “Little Miss Sunhine”, dia 23 de desembre a les 20 h. S'informarà de l'espai, d'acord amb la meteorologia i les mesures per la COVID-19.

 

 Important, per poder concentrar les donacions, aquest any hem volgut unificar-les amb la creació d'un dorsal solidari, que es podrà obtenir a partir de la pàgina web de l'Ajuntament o a la biblioteca municipal. Amb la vostra donació rebreu un dorsal com a certificat de la vostra participació.