al contingut a la navegació Informació de contacte

14a edició de la Cursa de la Serra, puntuable a la Lliga de Ponent

Prop de 450 atletes han participat a la cursa, a la caminada i a les curses infantils

DIUMENGE 06 FEBRER 2022

Imatges a la web i xarxes socials de l'AEC

https://www.facebook.com/aecpuigverd i https://www.instagram.com/aec_puigverddelleida/

"Prop de 450 participants a la 14a Cursa de la Serra de Puigverd de Lleida"

 

Els atletes han optat entre dues distàncies: els 6,5 kilòmetres de la cursa curta i i els 10 de la cursa llarga. Els resultats són puntuables a la Lliga Ponent

El diputat Jordi Verdú ha participat a l’entrega de premis que ha tingut lloc al camp de Puigverd de Lleida

 

Aquest matí ha tingut lloc la 14a edició de Cursa de la Serra de Puigverd de Lleida. Prop de 450 esportistes han participat en la cursa d’enguany, acostant-se poc a poc a les xifres de participació que aquesta competició tenia abans de la pandèmia de la Covid19.  Així doncs, dels 450 atletes que hi han participat, 200 són de la cursa, 200 de la caminada i una cinquantena de les curses infantils, a més de desenes de voluntaris.

 

Tal i com ja ha passat en les anteriors edicions la prova, organitzada per de l’Associació Esportiva i Cultural (AEC) i la col·laboració de l’Ajuntament i la Diputació de Lleida, els resultats són puntuables a la Lliga Ponent.

Recordem que els participants han optat entre dos distàncies: els 6,5 kilòmetres de la cursa curta, molt plana i que transita pels camins propers a Puigverd, en especial per la banqueta del Canal d’Urgell; i els 10 de la cursa llarga, que ho fa a pels voltants del parc de Mas de Melons amb una pujada de 80 metres en un tram d’1,5 km, considerat el més exigent del recorregut. Tant un com l’altre permeten gaudir de les vistes de Lleida, el Prepirineu i el Pirineu. El trajecte de la cursa llarga és d’un 60% d’asfalt i la resta per camins de terra, amb sortida i arribada al camp de futbol.

A banda de les dues curses, unes 200 persones han participat a la caminada,  la qual va també en el mateix sentit de les curses.

L’alcaldessa de Puigverd de Lleida, Sandra Barberà, ha agraït l’alta participació de col·laboradors i voluntaris els quals sense ells no s’hagués pogut dur a terme aquesta competició i que fan que la cursa sigui tot un èxit. “és tracta d’una activitat en la que la població de Puigverd es bolca, ja sigui des del punt de vista organitzatiu, de col·laboració i també d’assistència el dia de l’activitat.”

 

El diputat Jordi Verdú ha reafirmat la voluntat de la Diputació de Lleida de col·laborar en aquests esdeveniments esportius, “que no sols són una oportunitat pels atletes de millorar la seva pròpia marca personal, també ens ajuden a posar sobre el mapa de les curses esportives el nostre territori i els nostres municipis, especialment en aquests moments, que poc a poc es va recuperant la presencialitat en les activitats esportives, un àmbit el qual ha estat un dels més castigats els darrers dos anys a causa de la pandèmia provocada per la Covid19”.

 

Puigverd de Lleida, 6 de febrer de 2022

Nota de premsa de la Diputació de Lleida

-----

Fotos (AEC i Joan Vallverdú: https://www.facebook.com/aecpuigverd)

Entrega de guardons als i les guanyadores a càrrec del diputat Jordi Verdú, l'alcaldessa, Sandra Barberà, i la regidora d'Esports, Gemma Reñé.