al contingut a la navegació Informació de contacte

ADIF refà el camí de la Bassatorre

El vial havia quedat afectat per les obres de reconstrucció del tram del ferrocarril afectat pels aiguats de l'octubre del 2019

DIMECRES 21 OCTUBRE 2020

Arrel dels aiguats del temporal DANA, d’ara fa un any, que va provocar el descarrilament d'un tren de mercaderies al límit de terme, el camí de la Bassatorre havia quedat malmès per l’elevat trànsit de camions i maquinària que participaven a les obres de reconstrucció de les vies de la línia ferroviària Lleida – Tarragona que duia a terme ADIF, el gestor públic encarregat de les infraestructures ferroviàries. També hi circulava la maquinària assignada a les operacions de recuperació del comboi que havia descarrilat.

La finalització d’aquestes obres, que han de protegir la línia de ferrocarril d’una nova inundació de la Femosa, ha comportat que ADIF hagi tingut que fer-se càrrec de la consolidació i millora del ferm del camí per tal de deixar-lo totalment apte per a la circulació.

Notícies relacionades amb els aiguats de la tardor de l'any 2019 que van afectar la línia ferroviària al seu pas per Puigverd: