al contingut a la navegació Informació de contacte

Concentració per la inhabilitació del MH President de la Generalitat de Catalunya

Acte en defensa de la llibertat i la democràcia davant l'Ajuntament

DILLUNS 28 SETEMBRE 2020

"Cap institució pot ser inhabilitada per reclamar la llibertat i la democràcia. El municipalisme català ha mostrat en repetides ocasions el seu compromís amb les institucions catalanes i amb la defensa de la llibertat i la democràcia. I avui, més alt que mai, i més clar que mai, repetim que cap injustícia podrà tòrcer aquest compromís." (Fragment del Manifest municipalista)

Aquest dilluns 28 de setembre, l'alcaldessa, membres del ple municipal i veïns i veïnes del poble s'han concentrat a les 7 de la tarda davant l'Ajuntament per manifestar el seu rebuig a la sentència del Tribunal Suprem d'inhabilitació al MH President de la Generalitat, Quim Torra i Pla, de data 28 de setembre de 2020.

En el transcurs de la concentració, convocada per l'Associació Catalana de Municipis,  l'alcaldessa ha llegit el Manifest municipalista a la sentència del TS d'inhabilitació al M. Hble. President de la Generalitat, Quim Torra i Pla. L'acte ha finalitzat tal i com havia començat, amb el cant del l'himne nacional de Catalunya, els Segadors, per part de tots els assistents.

Aquesta convocatòria, sorgida de les entitats municipalistes de Catalunya, és un més dels actes que s'han dut a terme al nostre poble en defensa de la llibertat d'expressió i dels drets de la ciutadania de Catalunya, en els darrers anys.

L'alcaldessa fa la lectura del Manifest municipalista

Veïnes i veïns a la concentració

Veïnes, veïns i membres de l'equip de govern a la concentració